Τμήμα Συστημάτων Ενέργειας ♦ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας • Συγκρότημα Γαιόπολις • Λάρισα • g-energy@uth.gr

twitter 312464 640 linkedin facebook

Με ευχές για ένα γόνιμο και παραγωγικό ακαδημαϊκό έτος πραγματοποιήθ7ηκε η εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών που διοργανώθηκε από το Τμήμα Συστημάτων Ενέργειας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, την Παρασκευή 3/11/2023 στις 10π.μ.


Η εκδήλωση είχε ως σκοπό την ενημέρωση των φοιτητών σε θέματα καθημερινής εκπαιδευτικής λειτουργίας του τμήματος και διάχυσης των απαραίτητων πληροφοριών που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση τους σε θέματα φοιτητικού ενδιαφέροντος.


Εναρκτήριο χαιρετισμό της εκδήλωσης απεύθυνε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Καινοτομίας, Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Ιωάννης Στεφανίδης, και εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Τμήματος, Καθηγητή κ. Στέφανο Ζαούτσο, παρουσίαση του Προγράμματος σπουδών των εκπαιδευτικών και ερευνητικών υποδομών στους νεοεισερχόμενους φοιτητές. Ακολούθησε εκτενής παρουσίαση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών και λειτουργιών που παρέχουν οι σύγχρονες δομές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας όπως η γραμματεία, η βιβλιοθήκη, το κέντρο μηχανοργάνωσης, το γραφείο διεθνούς κινητικότητας κ.α.


Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μέλη του Διδακτικού και Τεχνικού Προσωπικού και στελέχη της Γραμματείας του τμήματος καθώς και προσωπικό των υπηρεσιών του campus της Γαιόπολης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

IMG 9167

IMG 9164

IMG 9165