Τμήμα Συστημάτων Ενέργειας ♦ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας • Συγκρότημα Γαιόπολις • Λάρισα • g-energy@uth.gr

twitter 312464 640 linkedin facebook

Αγαπητοί φοιτητές,

Την Τρίτη 14/11/2023 θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτική εκδρομή στο Αιολικό Πάρκο στο Κοκκινόχωμα Τεμπών, στο πλαίσιο του μαθήματος ‘Αιολική Ενέργεια’.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 11:00 από το parking του Γαιόπολις με λεωφορείο του πανεπιστημίου το οποίο θα μας επιστρέψει στο ίδιο σημείο μετά το πέρας της εκδρομής. Εκτιμώμενη ώρα επιστροφής 15:30.

Επειδή ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος προτεραιότητα θα δοθεί στους φοιτητές του 5ου εξαμήνου που θα δηλώσουν το Μάθημα «Αιολική Ενέργεια». Για να δηλώσετε συμμετοχή αποστείλετε email από τον ιδρυματικό σας λογαριασμό στο svagropoulos@uth.gr με τίτλο:

“Συμμετοχή στην εκπαιδευτική εκδρομή στο Α/Π Τεμπών – <Ονοματεπώνυμο>»

Και μέσα στο email γραψ΄τε τα εξής:

Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και επίσης γράψ’τε το παρακάτω:

"Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα δηλώσω το μάθημα Αιολική Ενέργεια κατά το τρέχον ακαδημαϊκό εξάμηνο."

 Εάν περισσέψουν θέσεις θα προτιμηθούν φοιτητές του 7ου εξαμήνου οι οποίοι επίσης μπορούν να στείλουν από τώρα email δήλωσης συμμετοχής με τον ίδιο τίτλο, γράφοντας μέσα Ονοματεπώνυμο, Αριθμό Μητρώου, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και το εξάμηνο φοίτησης,.

Επειδή το λεωφορείο δεν φτάνει μέχρι το Α/Π αλλά μας αφήνει πιο κάτω στο ύψος του επαρχιακού δρόμου, να είστε προετοιμασμένοι για ανέβασμα βουνοπλαγιάς διάρκειας 20λέπτου, βαδίζοντας σε αγροτικό δρόμο. Επομένως, να φοράτε αθλητικά παπούτσια και να έχετε μαζί σας καπέλο, γυαλιά ηλίου και νερό.

ΥΓ: Σε περίπτωση κακοκαιρίας εκείνη την ημέρα η εκδρομή θα αναβληθεί και θα ενημερωθείτε εγκαίρως. Συνεπώς να παρακολουθείτε μέχρι τελευταία στιγμή το email σας και το eclass.

Με εκτίμηση,

Στέλιος Βαγρόπουλος,

Επικ. Καθηγητής