Τμήμα Συστημάτων Ενέργειας ♦ Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας • Συγκρότημα Γαιόπολις • Λάρισα • g-energy@uth.gr

twitter 312464 640 linkedin facebook

Σας ενημερώνουμε ότι ως ημερομηνία εξέτασης πτυχιακών εργασιών, ορίζεται η

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 13:00 το μεσημέρι.

με φυσική παρουσία στις αίθουσες Μ1 και Μ2 του Τμήματος Συστημάτων Ενέργειας.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές πρέπει:

  1. Να στείλουν έγκαιρα στον επιβλέποντα καθηγητή την τελική μορφή της εργασίας τους σε ηλεκτρονική μορφή (pdf ή doc).
  2. Να συμπληρώσουν, να υπογράψουν την σχετική αίτηση κατάθεσης πτυχιακής εργασίας προς εξέταση (επισυνάπτεται) και να την στείλουν στον επιβλέποντα.

Οι ενέργειες αυτές θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον πέντε (5) ημέρες νωρίτερα από την ημερομηνία εξέτασης  (δηλ. μέχρι την Παρασκευή 29.09.2023).

Για την εξέταση οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν ετοιμάσει μια σύντομη παρουσίαση της εργασίας τους (15-20 διαφάνειες). Η παρουσίαση θα πρέπει να έχει μέγιστη διάρκεια τα 15 λεπτά. Στις διαφάνειες της παρουσίασης θα πρέπει να υπάρχουν κυρίως εικόνες, σχήματα, διαγράμματα, σχέδια, πίνακες και γενικά όσο γίνεται λιγότερο κείμενο. Η παρουσίαση θα γίνεται σχολιάζοντας και επεξηγώντας το περιεχόμενο των διαφανειών και όχι διαβάζοντας το όποιο κείμενο αναγράφεται στις διαφάνειες της παρουσίασης.

 

Οι φοιτητές οφείλουν να έχουν μαζί τους και να παραδώσουν στον επιβλέποντα καθηγητή σε ηλεκτρονική μορφή ένα αντίγραφο της εργασίας τους (κατόπιν συνεννόησης με τον επιβλέποντα καθηγητή).

 

H εκτύπωση της πτυχιακής είναι προαιρετική και γίνεται μόνο σε περίπτωση που το επιθυμεί ο επιβλέπων εκπαιδευτικός.

Επισημαίνεται ότι μετά από την επιτυχή εξέταση θα πρέπει οι φοιτητές να αποστείλουν το τελικό κείμενο της πτυχιακής τους εργασίας ηλεκτρονικά στο αποθετήριο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση libthesis@uth.gr με τα πλήρη στοιχεία του (όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο), το οποίο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ορκωμοσία των φοιτητών.